Back to Question Center
0

Video marketing exitoso: Top 5 consejos Van Semalt

1 answers:

Wat stelt u voor wanneer u een video op uw sitio web de sociale media plaatst? Wil je dat het virus wordt? Nou, dat zou niet uw enige doel moeten zijn. Als bemarker heb je wellicht gehoord de gelezen over de geweldige statistieken. Naar verwachting en 2017 wordt verwacht dat video campañas de marketing ongeveer 70% van alle consuweverkeer zullen uitmaken, videoadvertenties worden 5 keer sneller dan landingspagina's plus je 'Ik heb een geweldige 800% mein conversiepercentage. Dat zorgt voor een goede lezing, toch? Dus, hoe creëer je dwingende video's

Alexander Peresunko, de Customer Success Manager van Semalt , biedt inzicht en marketing de video succesvolle.

1 - cost of long term care insurance in california. El video de Plaats je rond het verhaal

Er zijn duizenden irritante video's die er niet goed uitzien bij de online publiek. Wees niet die man. Concentreer op toegevoegde waarde, en natuurlijk krijg je leads. Haal es el mejor de los juegos en todo el mundo. U kunt altijd een strategische en relevante call-to-action naast een 'tracked' URL y het eind van de video's plaatsen (zorg er gewoon voor dat het verband houdt met uw verhaal).

2. Maak het de beste tien seconden ooit

Wist u dat de meeste mensen na 10 seconden of minder wegklikken? Wat betekent dit? Eenvoudig: kom direct vanaf het begin. Probeer de nieuwsgierigheid aan te vinken door vragen te stellen de teasers te gebruiken om ze meteen te haken. De la línea de fondo del libro worden om mensen te laten lachen, onderwijzen of inspireren.

3. Verlicht

Het zou een blunder zijn om een ​​saaie video te maken. Zoveel als wilt omzetten naar leads, hoeft u niet op marketing te concentreren. Uw publiek wil lachen, verlicht worden en ontsnappen aan hun saaie werkdag. El humor es maravilloso. Buiten de kaders denken. Wees niet belemmerd puerta wat je ziet anderen in je niche doen. Wees creatief en neem risico's. Volgens Dharmesh Shah (opitente en CTO de HubSpot) zijn de meeste video's te edgy en conservatief. Als u wilt opvallen, moet u creatief zijn.

4. Optimaliseer voor zoekmachines

Er zijn veel tactieken die u kunt gebruiken om ervor or zorgen dat uw video gemakkelijk op Google e andere zoekmachines worden gevonden. Por un principio, anfitrión de video en uw domein. In de tweede plaats kunt u inbedden op uw video, omdat dit de kans verhoogt om inbound links te krijgen en terwijl u er bent, vergeet niet om video-site-kaarten te gebruiken.

Al igual que con los videos de SEO para videos, zijn beschrijvingen alles. Ze (beschrijvingen) maken het mogelijk voor zoekmachinespinnen om gebruik te maken van wat uw video's ook betekenen. Zorg ervoor dat al uw video zijn gemarkeerd met de relevante zoekwoorden, titels en beschrijvingen.

5. Educeer en bewijs je waarde

Wist u dat ongeveer tweederde van uw publiek op zoek bent naar iets nieuws om te leren? Maak gebruik van deze gelegenheid om hen te leren hoe ze uw diensten kunnen gebruiken. Maak bijvoorbeeld webinars om je merk te verkopen alls het beste dat er in een bepaalde niche is. Geloof het of niet, video's zijn eigenlijk een bevestiging dat uw producten / diensten voldoen aan een behoefte.

November 24, 2017