Back to Question Center
0

Semalt: Video Marketing Strategie en Facebook Je Moet Weten

1 answers:

Facebook lanzó una nueva plataforma de videoadvertenties te plaatsen. En todo lo que se refiere a YouTube, hee een ert groter publiek, die divers zijn. Mensen ver videos de videoadvertencias omdat ze de verbeelding laten treden. Bovendien zijn video's opvallender in vergelijking met gewone berichten. Vandaag worden dagelijks meer dan 8 miljard video de Facebook bekeken - axum gear price. Als uww video aanwezigheid wil uitbreiden, gebruik Facebook.

Alexander Peresunko, de toonaangevende van experto en marketing Semalt , biedt 11 consejos sobre cómo enviar un video a Facebook para obtener más información.

1. Subir rechtstreeks de video en Facebook

El video de Facebook es krijgen aandacht. Onderzoek toont aan dat video de Facebook een hoger organisch bereik hebben in vergelijking met video and van andere platforms. Veo que todo el mundo puede agregarse a otras plataformas en YouTube.

De automatische spelfunctie en Facebook hace falta que los gerentes se reúnan con las horas de trabajo antes de ir a la escuela para ver un video de die ze niet van plan waren. Je doet dit soms, nietwaar?

Facebook heeft ook een kijkfunctie. Profiteer ervan, omdat mensen vaak video's bekijken die al veel meningen hebben. Uit de gegevens kun je zien wat fans en un video willen. Het helpt bij het creëren van meer inhoud in de toekomst.

2. Shock and Awe binnen de eerste 4 seconden

Het helpt om aandacht te scheppen. Doe dit zelfs als de video niet schokkend is. Doe dit door een grapje te delen of om humoristisch te zijn. Het moet creatief zijn.

Het openingsdeel van de video moet interessant zijn, zodat het publiek door blijft kijken. De este modo la parada de la mano no se puede ver en el video de als het eerste deel saai. Mensen verkiezen ook het bekijken van korte video's. Korte video's zijn effectief in vergelijking met langere. Ze kunnen gemakkelijk gedeeld worden. Ze worden ook aan het einde gekeken.

3. Gebruik Facebook 360-video's om immersieve verhalen te maken

Facebook introduce el contenido de Facebook 360 om communicatie en interactie te verbeteren. Het helpt je publiek een meer experimentteel gevoel te geven. De Facebook 360 video stelt gebräikers in staat om de video you bekijken vanuit elk perspectief dat ze willen. Ze kunnen roteren de panetten.

4. Geef een video op uw pagina

Wanneer uenen video hebt, wordt het prominent. Video de la característica de la puerta de los fanáticos worden geliefd. De video moet worden weergegeven op de betreffende sectie van uw pagina. Het zou een grotere miniatuur moeten hebben dan de rest. Mensen die uw pagina bezoeken, zullen er waarschijnlijk op klikken als ze ze bezoeken. Gebruik presentó el video acerca de los mejores precios de los mejores videos recibidos.

5. De video opnemen

Me gusta Facebook-video's worden afgespeeld met het geluid uit. Beschrijf het zodat uw publiek kan weten waar het om draait wanneer het automatisch speelt. Maak de caption intrigerende zodat ze kunnen kijken

6. Sluit een oproep tot actie en

De functie Call-to-Action de Facebook geeft de kijkers van je video iets na het kijken. De knop heeft verschillende oproepen, waaronder: Meer bekijken, Koop nu, Meer informatie, enz.

7. Maak gebruik de Facebook en vivo

Funciones de Met-Live de Facebook kunt un video en vivo en línea en Facebook te verlaten. U kunt het tijdens alle fasen van uw evenementen voorbereiden. Voor het evenement, tijdens het evenement en na het evenement.

8. Heb een afspeellijst

Maak een afspeellijst om mensen te controleren tijdens het navigeren door je video's. Het maakt het makkelijk om door je video's te zoeken. Los nombres de los lectores de libros de texto están en la misma categoría que los demás

9. Ejecute Facebook-advertentiecampagnes

El video de Zoel está relacionado con el Facebook opgeladen. El número de anuncios de publicidad publicados para una publicidad, zodat het aan uw doelgroep kan worden weergegeven.

10. Let op de miniaturen

Kies een goede miniatura omdat kijkers de miniatuur zien vodat u de video kijkt. Facebook biedt aangepaste miniaturen. Maak gebruik van deze functie.

11. Analizador uw resultaten en verbeter uw volgende video's

Gebruik analytisch om te weten hoe uw video presteert. Kijk hoeveel mensen heke bekeken hebben, de voltooiingsverhouding en de duur. Vanuit deze gegevens, verbeter je volgende video.

Conclusión

Facebook heeft een hoger organisch bereik dan elk ander platform. Maak gebruik van de bovenstaande tips, die al door Semalt zijn geïmplementeerd, om uw zaken naar het volgende niveau te brengen. Ze zijn belangrijk voor elke online marketeer.

November 24, 2017