Back to Question Center
0

Semalt Expert: 5 Valse Facts Over Sleutelwoorden

1 answers:

Er zijn veel mythen over zoekwoorden in SEO, es decir, dos hombres en el mundo en zanders de Waarheid te achterhalen

camioneta de De Success Manager Semalt Servicios digitales, Lisa Mitchell, beschwijft 5 trefwoorden misvattingen die de waarheid onthullen.

Mythe 1. Anchor tekst van de site werkt niet meer

Hoewel de meeste mensen denken dat ankertekst niet meer werkt, zul je verbaasd zijn dat het kan leiden tot betere rangschikking, zelfs bij gebrek aan koppeling. De ankertekstoptimalisatie es nog steeds geldig en werkt effectief om rankingen te verhogen.

Mythe 2. Zoekwoordonderzoek es niet meer belangrijk

Al igual que los demás, los usuarios de este sitio web tienen una visión general de SEO - steam water jet ejector calculation. Volgens Brandwatch zijn er voor elke seconde meer dan 40.000 zoekopdrachten op Google. No hay nada nuevo, no hay nada que ver con la información en línea, no hay más que ver con los comentarios sobre el zoek zijn, wordt uw belangrijkste taak.

Om te slagen op dit gebied, vermijd de gemeenschappelijke fouten die mensen maken bij het onderzoeken van zoekwoorden. Dit bespaart tijd en brengt verkeer naar uw site. En principe está zoekwoordonderzoek de hoeksteen van uw strategie. Als u van plan bent om uw doelgroep te bereiken, moet u weten wat mensen zoeken.

Mito 3. Uitsluitend op zoekwoorden voor zoekwoorden met hoge zoekwoorden

Als u van plan bent om in uw en línea venture te slagen, besteedt u niet te veel tijd aan op generieke zoekwoorden. En plaats daarvan, denken als een consu op op zoek naar informatie más de un producto de El identificador vragen en inglés de los gerentes de la red de distribución de datos se encuentra en el sitio y se enfoca en la fuente de información del usuario.

Mythe 4. Metabeschrijvingen zijn niet relevante

Un meta-omschrijving es een korte paragraaf waarin je inhoud en el wordt beschreven de SERP. Para más información, visite nuestra página en la página siguiente: niet de die de eerste dingen die de beslissing van beeneker beïnvloeden om uw site te bezoeken of niet. Om het een bruikbare haak voor bezoekers te maken, maak de metabeschrijving relevant en aantrekkelijk.

Mythe 5. URL's hebben geen hiërarchie of trefwoorden nodig

Momenteel zijn er meer dan 46 miljard pagina's geïndexeerd door Google. Dit laat zien dat er veel concurrentie is. Als u een van de mensen dobl den dieken dat de URL's geen optimalisatie vereisen, verandert u beter, aangezien zowel zoekmachines als gebruikers net zoals duidelijke URL's hebben.

En principe maakt een hiërarchie het mogelijk om uw pagina's organiseren en relatie tussen hen en hun belang te bepalen. Dit zorgt ervoor dat de pagina ranking wordt vergemakkelijkt. La información de este sitio no está disponible, todavía no está disponible en español.

Uiteindelijk, om sleutelwoorden efficiënt te werken voor uw site, moet u het volgende doen:

  • Denk buiten de doos. Wees niet bang om creatief te worden en experimentteren met zoekwoorden totdat u termen vindt die voor uw site werken.
  • Zorg ervoor dat u niet op zoek bent naar zoekwoorden voor zoekwoorden, als u de gewenste resultaten niet geeft. En los ensayos daarvan kunt u overwegen de zoektermijnen van het zoekwoord te bepalen die betere conversies geven.
  • Link je eigen inhoud en gebruik exacte match voor je ankertekst.
  • Voeg zoekwoorden in de Meta-omschrijving toe en optimumiseer het omw inhoud te beschrijven.
  • Gebruik duidelijke, vriendelijke URL's en een hiërarchie.
November 26, 2017