Back to Question Center
0

Semalt Biedt 5 consejos Om Een Waarde Toe Te Voegen Voor SEO Met Guest Blogging

1 answers:

Geruchten gaan rond, dat gast blogging misschien niet een levensvatbare optie is om de zoekranglijst te verbeteren, de dat tt tot strafvervolging leidt. Het kan het gevolg zijn van een misverstand van de aankondiging van Matt Cutts en zijn blogpost 2014, over de slechte staat van het bloggen van gasten. Maar wat hij bedoelde was dat het spammy werd gekregen en met slete kwaliteit van de inhoud geknipt was in niet dat in irrelevant was voor ethische marketeers die kwaliteitinhoud willen schrijven en promoten.

camioneta experta de vooraanstaande Semalt Los servicios digitales, Lisa Mitchell, deletrearon a la puerta de la puerta de la puerta a la puerta de entrada al blog de la estrategia de mercadotecnia, zowel voor SEO als voor linkbouw zonder hipo.

Enlaces moeten waarde toevoegen aan de inhoud

Una estrategia para la optimización de motores de búsqueda (SEO) en gebruikerservaring es om ervoor te zorgen dat alle links in een site waarde bieden of van belang zijn voor de lezer. Las palabras clave de relevancia en el concepto y en una publicación, zal zinvol zijn voor zowel zoekmachines als bezoekers

Het koppelen moet van hoge kwaliteit zijn

Het koppelen van inhoud moet van hoge kwaliteit zijn, waardoor het meer waarde biedt aan de lezer - nankang n. Lage kwaliteitslinks hebben ernstige gevolgen. Niet alleen zal het niets voor de post doen, maar kan ook zoek rankings en reputatie pijn doen voor de site waaraan een gast wordt geplaatst. Er escribió sobre esto y dijo que había pasado la noche en su casa y que él creía, pero también había sido enviado a otras ciudades.

Alleen gastpost en un sitio zonder links te gebruiken

Enlaces relacionados con la motivación motivada por el tiempo transcurrido hasta el fin de los tiempos. Als het enige doel van het posten van gasten om links te krijgen, lijdt de kwaliteit van de inhoud ongetwijfeld. Guest posting biedt inhoudschrijvers meer voordelen dan links en follow-backs. Bijvoorbeeld, het brengt een individu voor een nieuw publiek dat ze anders niet zouden hebben ontmoet. Ook helpt het om authenticiteit te vestigen, en die es un experto op hungebied. Ten slotte verbetert het verwijzingsverkeer, dat vertaalt naar verhoogde leads de verkoop.

Gastposten zouden moeten koppelen aan andere gezaghebbende sites en niet alleen uw eigen

La puerta de enlace persoonlijke blogs de otros diner te koppelen, kunnen de eigenaars van bloggen beseffen dat u alleen na de enlaces doblados, die goende manier zijn om de geloofwaardigheid te vernietigen en de mogelijkheid om niet opnieuw naar blogs te worden gevraagd. Het koppelen naar persoonlijke berichten moet minimaal 2-3 keer zijn, terwijl de rest zich concentreert op andere relevante, gezaghebbende sites, waaronder interne links. Publicaciones en el blog de Hoogwaardige zijn ongeveer 1.149 woorden lang met in totaal 10 enlaces

Vergeet niet de link in je auteur bio

De bio enlace de autor es verantwoordelijk voor het genereren van verwijzingsverkeer naar een site. Het is echter een gevolgde link die verschrikkelijke gevolgen kan hebben voor de zoekranglijst. Google tiene una gran cantidad de elementos para la visualización de los hombres en el sitio web de los enlaces de los autores del perfil.

Conclusión

Gasten bloggen es niet irrelevant en fungeert nog steeds als een effectieve strategie. Gast blogging van lage kwaliteit doet weinig voor een site in vergelijking met het plaatsen op gezaghebbende sites in uw niche die een efficiënte manier blijft om verkeer, zichtbaarheid en rankings te verhogen.

November 26, 2017