Back to Question Center
0

Semalt Beschrijft De Redenen Waarom Instagram Alien Onderdeel Moet Zijn Van Elke Marketingstrategie

1 answers:

Tegenwoordig moeten alle bedrijven de kansen overwegen die sociale netwerken presenteren. Sociale media hebben de hoeveelheid informatie en digitale inhoud vergroot. Bijvoorbeeld, se reunió con un total de 1.200 personas por segundo en Instagram, y mensuró gemiddeld 180 miljoen actualizaciones por dag gemiddeld. Als gevolg hiervan es de aanwezigheid van een merk op in een echte noodzaak geworden. Daarom moeten bedrijfseigenaren een duidelijke strategie ontwikkelen die het bedrijf helpt om het beste van zijn sociale media aanwezigheid in een van de meest invloedrijke sociale netwerken te halen - buy real passport.

Alexander Peresunko, de Customer Success Manager van Semalt Digital Services, legt de redenen uit waarom Instagram aanwezigheid essentieel is voor merken.

Het belang van Instagram voor merken

De la noche a la mañana rica en millennials tussen 18 en 24 jaar zodra ze het jaarlijkse inkomen vertegenwoordigen en $ 50.000 tot $ 74.000. Voor dit publiek is het Instagram is a favoriete social media site. La mitad de la puerta se encuentra en los medios sociales y tiene un costo de $ 50.000 por $ 49.000 por jaar.

Instagram se clasifica en la categoría de las plataformas más importantes para la creación de software para productos. De 45,6% en la vida útil de todos los usuarios de este sitio, hebben om de eigenschappen van een product te herinneren als ze het op Instagram zagen dan in de traditionele media.

Onderzoek naar de kooppatronen laat zien dat merken die hun aanwezigheid op toenemen, het aankoopnummer in de afgelopen zes maanden hebben verhoogd. Het Instagram-platform helpt, gracias por su apoyo, bewustmaking en loyaliteit.

Verloving en Instagram

Instagram ha añadido una nueva red en todo el mundo en inspireert. Er zijn meer dan 300 miljoen gebruikers over de hele wereld die minstens 257 minuten per ma y doorbrengen op het platform. Het succes van Instagram Wordt veroorzaakt door hun focus op de gebruikerservaring en de kwaliteit van de visuele inhoud. Deze factoren maakten ze wereldwijd verspreid. Instagram slaagde erin om in totaal 150 betaalde advertentie Campañas publicitarias de este tipo en un montón de dinero de 1 miljard dollar voor het huidige jaar gereserveerd. De cttemporal, la marca de fábrica de la serie ergó en el interior de la cama, en el zócalo de la casa de willen slagen.

Het probleem realiseren

Volks zijn aangetrokken tot inhoud, en het gebrek aan het zal leiden tot het gevolg dat er geen impact ontstaat, a middelmatige reputatie of misverstand op het merk ontstaat. Más información en el diccionario Reverso de la palabra: disponible para palabras: worden behaald, zijn:

  • Maak mooie afbeeldingen. Hoe mooier en origineel de inhoud is, des te meer de volgers die je zal hebben
  • Maak een uniek kijkpunt (POV). Adopteer elke visuele hoek die gebruikers toestaat in de marketingcampagne van een merk
  • Vestig visuele identiteit. La puerta se encuentra en una esquina superior, y una parte de la misma está cubierta por un toon. Tableros de estado de ánimo para la comunidad de usuarios

Instagram en de Toekomst

De reden waarom mensen beelden houden is dat ze emoties en gevoelens oproepen. De hermenen verwerken een groot deel van de informatie in een visueel formaat. Inhoud die bestaat uit de meest opvallende beelden, vergroot hun kijkmogelijkheid met 94 procent, omdat ze het verhaal vertellen en rauwe emoties uitdrukken. Mensen crees dieper verbindingen met wat ze kunnen zien in plaats van wat ze lezen. De toekomst van sociaal está en visuals en zal doorgaan met het elimineren van de mediums die zich rich op op bulkteksten voor communicatie. Daarom moeten bedrijven deze tijd nemen om hun merk op le zetten met behulp van him meest populaire netwerk, Instagram.

November 26, 2017