Back to Question Center
0

Experto Van Semalt: Google SEO vs. Bing SEO

1 answers:

Google wordt beschouwd als een SEO-kampioen met de meeste bedrijven die voor deze zoekmachine optimaliseren. Desalniettemin es de SEO-strategie die door Google wordt gebruikt, geneigd om die door Bing aangenomen, te emuleren en daarom de vraag ste stellen of organisaties ook voor Bing SEO moeten optimaliseren. Yahoo y Bing dominaron ongeveer 30 procent van het marktaandeel en kunnen dus niet worden onderschat met betrekking tot optimalisatie. Parámetros de clasificación SEO para Google en Bing hebben verschillende verschillen en overeenkomsten van zorg.

De volgende factoren, voorgesteld door Alexander Peresunko, de Customer Success Manager van Semalt , onderscheiden Google van Bing:

Waarom es Bing een probleem om over doen?

Optimalisatie op Bing geeft u een concurrentievoordeel, aangezien de meeste bedrijven beschouwen alleen voor Google te optimaliseren. Bing en Yahoo domina el 30% de la vida útil del jugador en su totalidad, por encima de todas las demás cosas, pero la concurrencia es menor - bakblade back shaver.

Met behulp van Bing en Yahoo ha podido ver una demografía completa de mensen die om verschillende redenen minder gebruik maken van Google. Dit hangt af van het doelgroep, delen van het land en huishoudens. Aangezien Google vaak regelmatig updates uitvoert, is het bedrijf altijd in staat om de inhoud ervan te verspreiden naar een breed publiek op Yahoo en Bing, omdat het zich streeft naar afstemming meet Google-updates.

Hoe verschilt Google SEO van Bing SEO?

Uitgaande van een recente SearchMetrics analyse, hieronder zijn enkele van de belangrijke Bing SEO ranking factoren:

  • Topbedrijven worden meestal hoger gerangschikt als bij Google.
  • Ranking Sociale signalen zijn nauw verwant aan hogere.
  • Numeros de enlace de retroceso tonen nauwe associaties met een hogere ranking.
  • Kwaliteit en relevante inhoud zijn cruciaal voor zoekrangschappen.
  • Één pagina technische parameters hebben belangrijke rol.

De deskundige van Semalt han tenido una buena noticia y han llegado a la conclusión de que todos los días de la semana han llegado a la conclusión de Bing.

1. Tipo de sitio web en Brand Partialiteiten

En el seguimiento de Google, no se permite que Bing se encuentre en el sitio web de manera simultánea. Bing comenzó a navegar por las plataformas y se encontró con oficiales de la marina de guerra .edu de .gov, los miembros del equipo de Bingham en la ciudad de Worden Geacht.

2. Sociale Indicatoren

En vergelijking conoció a Google, benadrukt Bing op sociale media-indicatoren, wat resultateert in meer tweets, aandelen en voor strategisch gepositioneerde resultaten. Google integró las plataformas sociale de redes sociales en la zoekresultaten.

3. Backlinks

En tegenstelling tot Google, voor een pagina om zijn ranking te behouden in de index van Bing, moet er minimaal één externe link erin bestaan.

4. Locatie en inhoud

Kwaliteit en relevantie van de inhoud resulteren in a hogere ranking voor zowel Bing als Google, maar de voormalige the bee person or om sites the herkennen to Flash toepassen, die niet en Google bestaat. Bing levert ook resultaten van kleine ondernemingen, terwijl Google zich richt op gevestigde bedrijven.

5. Parámetros Technische

Se reunió con otros usuarios de la página de internet Bing een sterke relatie conoció a esta página en vergelijking conoció a Google. Bing es una buena noticia en metatags en paginatitels, terwijl Google meer instinctueel está por encima de la perspectiva de una página.

Conclusión

U moet rekening houden met de verschillen tussen Google en Bing ranking factoren voordat u beslissingen neemt die gericht zijn op het verbeteren van de rang van uw site op beide zoekmachines.

November 24, 2017